Fietsen

Nieuwsgierig naar al onze fietsen?
Kom vrijblijvend langs in onze mooie winkel!

Onze fietsen

In onze zaak kunt u op uw gemak onze uitgebreide keuze aan fietsen en accessoires bekijken. Wij zijn specialist in onze grote merken. Van kinderfietsen in de leeftijdsklasse van 3 t/m 12 tot de nieuwste elektrische fietsen. De fietsen voor de jeugd zijn verkrijgbaar met versnellingen of een terugtraprem.

merken elektrische fietsen emmen

fietscollectie emmen slagter

Fietsen voor volwassenen

De fietsen voor de volwassenen zijn 28 inch en de framematen vanaf 49 cm t/m 65 cm zijn verkrijgbaar met 3 t/m 30 versnellingen, afhankelijk van de fiets die geschikt voor u is en het gebruik ervan.

Bij ons vindt u degelijke fietsen in alle soorten en maten van alle grote merken. Wij zijn specialist in RIH. Naast de lijnen in heren-, dames- en kinderfietsen, leveren wij ook elektrische fietsen. Welke fiets u ook zoekt, wij kunnen hem leveren!

Fietsaccessoires

Onze fietsaccessoires bestrijken alles wat het fietsen zo comfortabel en veilig mogelijk maakt. Zo bieden wij een groot assortiment fietstassen van diverse merken. Ook leveren wij fietsdekjes, fietscomputers, kinderzitjes, verlichting, bidonhouders, diverse soorten bellen en fietspompen

Breng een bezoek aan onze zaak en bekijk ons complete assortiment aan fietsen en accessoires.

Geniet van kwaliteit

Bij Fietsspecialist Slagter kan het!

Neem contact op